Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero di canna
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
- 220 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 20 g di zucchero di canna
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di mele, sbucciate e a tocchetti (vedere consigli)
- 20 g di burro
- 50 g di confettura di albicocche
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 39.7 g
- Tuk
- 11.6 g
- Nasycený tuk
- 54.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Tortine al limone
45 Min
Tortini di mele
1 godz. 10 min
Biscottini alle mele (di Erica Liverani)
1h 30 min
Ventaglietti ricoperti
2 godz. 40 min
Deliziosi al cioccolato
1h 30 min
Trancetti cioccolatte
1 godz. 55 min
Torta di ciliegie
1h 30 min
Tortine all'arancia e cioccolato
2 Std.
Rosette alle mele
3h 30min
Fiocchi
7u. 30min
Torta alle albicocche con crumble
1 godz. 50 min
Pariser bullar
2h 50 min