Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di lievito madre
- 120 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele -
280
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 280 g di farina tipo 00 + q.b. - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- sale grosso a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Pancarrè
5hod.
Crackers al rosmarino
3hod.
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Lievito madre
72h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Fette biscottate
5 Std. 50 Min