Torta degli addobbi

Torta degli addobbi

3.4 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
12 fette

Suroviny

  • 200 g di mandorle pelate
  • 100 g di cedro candito
  • 1000 g di latte intero
  • 300 g zucchero
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di riso tipo Vialone nano
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
  • 6 uova

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Protein 11 g
Kalorie 1506 kJ / 360 kcal
Tuk 14.9 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 45.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...