Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di cedro candito
- 1000 g di latte intero
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 150 g di riso tipo Vialone nano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amor polenta
1h 5min
Torta di mais
1h
Panone di Natale
2h 30min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Torta di ricotta
50min
Ciambella con farina di polenta
50min
Torta di tagliolini
4h
Budino di ricotta
5h 45 min
Strudel di ricotta e pane
2h 30min
Focaccia dolce
45min
Crostata Arlecchino
55min
Ciambella del mugnaio
40min