
Zařízení & příslušenství
Torta degli addobbi
Příprava 15min
Celkový 1hod. 25min
12 fette
Suroviny
-
di mandorle pelate200 g
-
di cedro candito100 g
-
di latte intero1000 g
-
di zucchero300 g
-
di acqua50 g
-
di sale1 pizzico
-
di riso tipo Vialone nano150 g
-
limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)1
-
uova6
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Kalorie
360 kcal /
1506 kJ
Protein
11 g
Tuk
14.9 g
Sacharidy
45.4 g
Vláknina
2.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Sapori d'Italia
5 recept
Itálie
Itálie