Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di cedro candito
- 1000 g di latte intero
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 150 g di riso tipo Vialone nano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa imperiale
1 Std.
Panone di Natale
2h 30min
Ciambella romagnola
1 Std.
Certosino bolognese
5 Std. 10 Min
Crostatine di riso con cuore di mela
1h 20min
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Torta di tagliolini
4 Std.
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1 Std.
Torta di riso carrarina
3h 10min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Zuppa inglese ciocco-caffè
50min
Meringata
4 godz. 30 min