Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di cedro candito
- 1000 g di latte intero
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 150 g di riso tipo Vialone nano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 6 uova
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panone di Natale
2h 30 min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1h 45min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Castagnole al forno (senza glutine)
45min
Plumcake con liquore all'uovo
1h 10min
Budino di ricotta
5 Std. 45 Min
Meringata
4h 30 min
Ciambella romagnola
1h
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Brutti ma buoni
2h
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Brutti ma buoni di Gavirate
1j 55 menit