Torta degli addobbi

Torta degli addobbi

3.4 11 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 25min
12 fette

Suroviny

  • di mandorle pelate
    200 g
  • di cedro candito
    100 g
  • di latte intero
    1000 g
  • di zucchero
    300 g
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di riso tipo Vialone nano
    150 g
  • limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
    1
  • uova
    6

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 360 kcal / 1506 kJ
Protein 11 g
Tuk 14.9 g
Sacharidy 45.4 g
Vláknina 2.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...