
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 210 kcal / 878 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Pane di patate
3h
Il pane di Altamura
4h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2h 50min