Filoncini alla cipolla

Filoncini alla cipolla

4.9 111 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 50min.
10 pezzi

Suroviny

  • 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di zucchero di canna
  • 230 g di acqua
  • 1 cucchiaino di miele
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 500 g di farina tipo 1 + q.b.
    500 g di farina tipo 00, + q.b.
  • 10 g di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 6 g
Kalorie 878 kJ / 210 kcal
Tuk 4 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...