Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
nebo 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Parker Rolls (panini soffici)
3h
Panini all'olio
3h 10min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pane al latte
2h 20min
Pane alle olive
2h 20min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Mantovanine
2h 45min
Pane siciliano
2h 45min