Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta Frolla
- 70 g di zucchero
- 200 g di burro morbido, a pezzi
- 40 g di miele di acacia
- 1 tuorlo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza
- 1 pizzico di sale
- 300 g di farina tipo 00 setacciata
Crema ai frutti di bosco
- 50 g di more
- 100 g di mirtilli
- 30 g di zucchero
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte condensato
- 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda e strizzata
- 150 g di yogurt
Terminare la preparazione
- more q.b. per decorare
- mirtilli q.b. per decorare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1777.8 kJ / 424.9 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 25.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta cioccolato e frutti di bosco con farina di riso
2 Std.
Millefoglie al cioccolato e croccante di frutta secca
3h 50min
Torta di mele
1h
Torta soffice al cioccolato e pere
1óra 10p
Torta friabile ai frutti di bosco
2sa 55 dk
Torta Sacher bianca
2 Std. 15 Min
Gallette alle pesche
1 Std. 30 Min
Crostata al moscato e fragole
3h 55min
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1 Std. 15 Min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45 min
Torta sbrisolona
55min