
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di mortadella a cubetti
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- ½ gambo di sedano
- 1 carota
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 100 g di lonza di maiale a pezzi
- 70 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 250 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- brodo di pollo q.b. per la cottura
- Parmigiano reggiano q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1036 kcal / 4337 kJ
- Protein
- 70 g
- Tuk
- 44.5 g
- Sacharidy
- 89 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta all'uovo
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Crescia sfogliata urbinate
1hod. 30min
Torta di tagliolini
4hod.
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Passatelli
45min
Tagliatelle di nonna Marietta
1hod.
Castagnole
1hod. 20min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2hod. 30min
Minestra imbottita
1hod. 30min
Tortellini in brodo
1hod. 20min
Zuppa imperiale
1hod.