Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 400 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di mortadella a cubetti
- 50 g di prosciutto crudo a cubetti
- ½ gambo di sedano
- 1 carota
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 100 g di lonza di maiale a pezzi
- 70 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 250 g di acqua
- 2 chiodi di garofano
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- brodo di pollo q.b. per la cottura
- Parmigiano reggiano q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4337 kJ / 1036 kcal
- Protein
- 70 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 44.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Pasta all'uovo
1 godz.
Gnocchi di patate
1h 30min
Zuppa imperiale
1 godz.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Minestra imbottita
1h 30min
Ravioli al radicchio
1h 10min
Passatelli
45 min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min