Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten

4.1 8 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 45min.
1 dose

Suroviny

  • açúcar
    190 g
  • arroz p/ risoto
    250 g
  • farinha de milho mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • manteiga cortada em pedaços pequenos
    220 g
  • gemas de ovo
    7
  • fermento p/ bolos (volitelně)
    1 c. chá de

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 58 g
Kalorie 18380 kJ / 4393 kcal
Tuk 238 g
Vláknina 9.2 g
Sacharidy 499 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...