Kompatibilní verze
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g açúcar
- 250 g arroz p/ risoto
- 150 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 7 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento p/ bolos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 18380 kJ / 4393 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 499 g
- Tuk
- 238 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palmiers cobertos
2 Std.
Molho de legumes
Žádné hodnocení
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Suspiros vegan
2 Std.
Pastéis de arroz da Graciosa
8 Std.
Bolachas de manteiga com limão
1 Std.
Gelados em copos de chocolate
12hod.
Pão duplo de centeio e espelta
Žádné hodnocení
Filhós
1 Std.
Massa folhada
1 Std. 30 Min
Pão sem glúten
3 Std. 20 Min