Kompatibilní verze
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g açúcar
- 250 g arroz p/ risoto
- 150 g farinha de milho, mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 7 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento p/ bolos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 18380 kJ / 4393 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 499 g
- Tuk
- 238 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudim de morcela com trilogia de manga
9h 30min
Quebra-nozes
Žádné hodnocení
Bolinhos de especiarias
45 Min
Merengues surpresa
8h
Russos
50 Min
Quiche de três tomates
1h 5 min.
Tarte com base crocante de arroz
1h 45 min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Gelatinas de leite
7hod. 30min
Chutney de citrinos
1h 30min
Stolen
3h 30min
Compota de maçã e cenoura
50 Min