
Kompatibilní verze
Massa para bolos secos ou base de tarte doce sem glúten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 190 g açúcar
- 250 g arroz p/ risoto
- 150 g farinha de milho mais q.b. p/ polvilhar
- 220 g manteiga cortada em pedaços pequenos
- 7 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento p/ bolos (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4393 kcal / 18380 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 238 g
- Sacharidy
- 499 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mistura de casca de maçã e especiarias
50min
Bolo de iogurte com creme de manteiga
1hod.
Folar da ressurreição
8hod. 10min
Tranças de sementes de papoila
14hod. 30min
Gelatinas de leite
7hod. 30min
Tarte de maçã e pêra
2hod.
Chutney de citrinos
1hod. 30min
Bolo de Baptizado
2hod. 30min
Lençol
30min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Pão sem glúten
3hod. 20min
Bolo festa de chocolate
3hod.