
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
nebo 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 268.7 kcal / 1124.3 kJ
- Protein
- 9.7 g
- Tuk
- 1.6 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 492.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bijoux de trigo e centeio
15hod. 20min
Carcaças de espelta
23hod. 40min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Pão rústico suíço
25hod. 20min
Pão Venezia
17hod. 10min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão de lavrador
16hod. 15min
Pão de mistura de centeio e ervas
14hod. 30min
Nuvem de espelta
16hod. 30min
Pão branco
15hod.
Pão de espelta com sementes de abóbora
15hod. 45min
Pão de mistura simples
3hod. 40min