Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
nebo 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 492.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão branco
15 godz.
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16小时 15 分钟
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Žádné hodnocení
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 godz.
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura simples
3h 40 min