Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
nebo 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 492.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min
Pão de centeio e banha
16h 10 min
Pão rústico suíço
25h 20 min
Pão norueguês
55 Min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão branco
15h
Mix para pão integral e pão
24h