Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
nebo 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
nebo 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 8.7 g
- Sodík
- 492.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de iogurte
14 Std. 50 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Pas d’évaluation
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de especiarias
Pas d’évaluation
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2 Std.
Pão branco
15u.