Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g óleo
- 10 g gengibre fresco
- 400 g abóbora fresca, cortada em pedaços
- 100 g batata, cortada em pedaços
- 50 g castanha de caju crua
- ½ c. chá de sal, mais q.b. para temperar
- 2 pitadas de pimenta do reino branca em pó
- 750 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35 Min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30min
Sopa de legumes
55 Min
Creme de cenoura e gengibre
35 Min
Sopa de abóbora, Peixe com arroz e legumes, Crumble de pera e maçã
1 Std.
Caldo verde
40min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Sopa de alho-poró e batata
45min
Molho de tomate
40min
Bolo de limão
2 Std.
Sopa de cenoura e pera
1 Std.
Creme de abóbora e hortelã
40min