Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La garniture
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux (2-3 cm)
- 35 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de mascarpone
- 20 g de sucre glace maison
La pâte
- 160 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 morceaux de zeste de citron jaune non traité préférence (sans la partie blanche)
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 120 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, égrainée
- 120 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 80 g de myrtilles, lavées et séchées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2891 kJ / 691 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 49.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20 min
Cupcakes à la vanille
12h
Cupcakes pommes et caramel
40min
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Cupcakes à la violette
1h 50 min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
Cupcakes rouge
1h
Cupcakes aux confiseries à la fraise
1h 15 min
Cupcakes aux pistaches
40min
Cupcakes à la vanille
1h
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40min
Cupcakes à la framboise
1h