Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit de Savoie
- 8 œufs, blancs et jaunes séparés
- 160 g de sucre en poudre, et un peu pour les moules
- 80 g de farine de blé
- 80 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- beurre, pour les moules
La chantilly et le montage
- 500 g de crème liquide entière, bien froide
- 150 g de mascarpone
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre glace
- 375 g de framboises fraîches (en garder quelques-unes pour la finition)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1235 kJ / 293 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5 Std.
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 godz. 50 min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 godz. 20 min
Génoise
50 min
Cupcakes à la vanille
1h
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4sa 15 dk
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Chantilly au chocolat
2h 10min
Layer cake façon tiramisu
1 godz. 15 min
Cupcakes à la vanille
12 godz.
Génoise au chocolat
45 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h