Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit de Savoie
- 8 œufs, blancs et jaunes séparés
- 160 g de sucre en poudre, et un peu pour les moules
- 80 g de farine de blé
- 80 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune, râpé
- beurre, pour les moules
La chantilly et le montage
- 500 g de crème liquide entière, bien froide
- 150 g de mascarpone
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 50 g de sucre glace
- 375 g de framboises fraîches (en garder quelques-unes pour la finition)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1235 kJ / 293 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 33 g
Alternativní recepty
Génoise
50min
Cupcakes à la vanille
12 godz.
Cupcakes en sapin
1h
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5h 10min
Cupcakes cerveau d'Halloween
1 Std. 40 Min
Layer cake
1h 45min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Cupcake aux myrtilles
1h 55 min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Pancakes moelleux
25min
Number cake 6
2h