Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de farine de blé
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 35 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à soupe d'eau
La farce
- 175 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 60 g d'eau de fleur d'oranger
- sucre glace, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30 min
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Ghoribas marocains
35min
Cornes de gazelle
1 godz.
Baklavas libanais
1hod. 5min
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2 godz.
M'hancha (Escargot aux amandes)
1h 25min
Cornes de gazelle à la rose
45 min
Sablés à la confiture
1h 40 min
Msemen
40 min
Pain pide (pain turc)
2 godz.
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min