
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 250 g de farine de blé
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 35 g d'eau de fleur d'oranger
- 1 c. à soupe d'eau
La farce
- 175 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille fendue et grattée
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 60 g d'eau de fleur d'oranger
- sucre glace pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 297 kcal / 1243 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 24 g
Alternativní recepty
Cornes de gazelle à la rose
45min
Cornes de gazelle
1hod.
Briouats aux amandes, miel et graines de sésame
2hod.
Pastilla
2hod. 20min
Baklava doré
25hod. 25min
Baklavas libanais
1hod. 5min
Ghoribas marocains
35min
Batbout au fromage
30min
Pains de semoule Matlouh
2hod. 10min
Crêpes mille trous
1hod. 10min
Croquants aux noisettes et amandes
50min
Msemen
40min