Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 50 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- 180 g de lait, et 1 c. à soupe pour badigeonner
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de graines de sésame
- 1 c. à café de graines de pavot
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 5020.5 kJ / 1194 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Sacharidy
- 195.5 g
- Tuk
- 31.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 9.5 g
- Sodík
- 1022 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30 min
Pains turcs
2 godz. 15 min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Pain pita
1h 30 min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 godz. 15 min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 godz. 50 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 godz. 15 min
Sablés à la confiture
1h 40 min
Msemen
40 Min
Sfenj - donuts marocain
2h 45min
Crêpes mille trous
1 godz. 10 min