
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g onions quartered
- 1 Tbsp olive oil
- 300 g stewing steak cut in pieces (2-3 cm)
- 75 g streaky bacon, cured and smoked cut in strips (1 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g carrots peeled and cut in pieces (2 cm)
- 200 g red wine
- 150 g water
- ½ tsp fine sea salt or to taste
- ¼ tsp ground black pepper or to taste
- 1 bouquet garni (bay leaf, thyme and parsley)
- 100 g button mushrooms sliced
- 1 - 2 tsp cornflour (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 427 kcal / 1785 kJ
- Protein
- 42.2 g
- Tuk
- 23.4 g
- Sacharidy
- 11.7 g
Alternativní recepty
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef and Ale Stew
2hod. 20min
Beef Stroganoff
1hod.
Beef Stroganoff
1hod.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1hod. 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1hod. 20min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken Cacciatore
50min
Beef in Stout
1hod. 40min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1hod. 55min