Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
nebo 1 cucchiaino di miele - 15 g di lievito di birra fresco
-
200
g di farina tipo 1
nebo 200 g di farina tipo 00 - 300 g di farina di segale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 929 kJ / 222 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pani alla segale
2h 40min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane integrale in cassetta
4h
Filone di segale
4h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane ai cereali
3 Std.
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane di grano saraceno
2h 35min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min