Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di mirtilli
- 100 g di mirtilli, lavati
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaio di acqua
Panna cotta
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 180 g di zucchero
- 15 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 962 kJ / 230 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 22.9 g
- Tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6 Std. 15 Min
Panna cotta
6h 30 min
Mousse di ricotta e pesche
45 min
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Trifle ai lamponi
2 godz. 30 min
Mousse allo yogurt
2 godz. 40 min
Bavarese al mandarino
4h 45min
Meringata
4h 30 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Panna cotta al caffè
4 Std. 20 Min