
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
nebo 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 370.7 kcal / 1552 kJ
- Protein
- 19.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 1232.8 mg
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3hod. 10min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4hod.
Polenta
1hod.
Canederli allo speck
2hod. 40min
Passatelli
45min
Fiordilatte bolognese
9hod. 30min
Torta al testo
1hod.
Crema fritta alla veneziana
1hod. 30min
Gnocco emiliano
4hod. 50min
Ciambella romagnola
1hod.
Passatelli in brodo di cappone
4hod. 20min
Tigelle
3hod. 50min