Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
nebo 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 1232.8 mg
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Pastaragia
25 min
Ciaramicola
1h
Ciambella romagnola
1h
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Torta al testo
1h
Cappelletti reggiani
2 godz.
Crescia al formaggio
3h 10 min
Passatelli
45 min
Passatelli in brodo di cappone
4 Std. 20 Min
Strozzapreti pasticciati
1h 40 min
Tigelle
3 Std. 50 Min