Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di burro morbido a pezzi
-
150
g di semolino di grano
nebo 150 g di farina tipo 00 - 5 uova
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1200 g di brodo di carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1552 kJ / 370.7 kcal
- Protein
- 19.6 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 1232.8 mg
Alternativní recepty
Passatelli
45 Min
Passatelli in brodo di cappone
4h 20min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Crema fritta alla veneziana
1h 30 min
Strozzapreti pasticciati
1h 40 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min
Stracciatella alla romana
30 min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Crescia al formaggio
3h 10min
Zuppa inglese in verrina
2h 25 phút
Ciambella romagnola
1 Std.