Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cubetto di lievito di birra
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 g di acqua tiepida
- 220 g di latte
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di grano saraceno
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 8.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane multicereali
17h 30min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane con farina di miglio (senza glutine)
2 Std. 35 Min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane di segale
3 Std. 20 Min