Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cdas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cda de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1743 kJ / 415 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Filete de res con salsa de jamaica
50min
Pollo con crema de chipotle adobado
40 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Pollo al cilantro
35min
Entomatado de cerdo
1 Std.
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 Std. 30 Min
Res con almendras
40 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1 Std.
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Jugo de carne al chipotle
55min