Kompatibilní verze
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla fileteada
- 800 g de filete de res en caña
- 4 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 3 cucharadas de aceite de oliva
- 400 g de papas cambray, en mitades
- 1 cucharada de romero seco
- 60 g de chile pasilla, desvenado
- 250 g de jitomate
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite
- 2 hojas de laurel, secas
- ½ cucharadita de tomillo seco
- ½ cucharadita de pimienta negra entera
- 750 g de vino tinto (Cabernet Sauvignon)
- 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1743 kJ / 415 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Pollo en chile mulato
30min
Pescado a la diabla
30min
Pescado con adobo
1 Std.
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Pipián rojo
1 Std.
Adobo con carne
50 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1h 45 min