Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 个 鸡翅膀, (约140克),腌制隔夜(见做法1)
- 1 汤匙 鸡汁, (见变化)
- 1 茶匙 麻油
- 5 克 姜 ,切碎(或自制姜汁,见要诀)
- ½ 茶匙 米酒
- 3 - 4 朵 干香菇, 或干花菇
- 70 克 米
- 700 克 水
-
80
克 青菜, 洗净切块
nebo 80 克 芥蓝, 洗净切块 - ½ 茶匙 盐
-
1
茶匙 生抽
nebo 1 茶匙 酱油 - 1 根 葱, 切葱花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2741 kJ / 655 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Vláknina
- 3.3 g