Zařízení & příslušenství
莲藕蒸肉饼
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
莲藕 去皮切块200 克
-
猪肉肉糜300 克
-
料酒20 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
盐 约1/2茶匙3 克
-
水500 克
-
葱 切葱花适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
516.3 mg
Protein
14.3 g
Kalorie
1021.5 kJ /
244.1 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
5.9 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常秋味
5 recepty/-ů
Čína
Čína