莲藕蒸肉饼
TM6 TM5

莲藕蒸肉饼

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 200 克 莲藕 ,去皮切块
  • 300 克 猪肉肉糜
  • 20 克 料酒
  • 10 克 生抽
  • 10 克 蚝油
  • 3 克 盐 ,约1/2茶匙
  • 500 克 水
  • 适量 葱 ,切葱花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1021.5 kJ / 244.1 kcal
Protein
14.3 g
Sacharidy
9.4 g
Tuk
16 g
Nasycený tuk
5.9 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
516.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty