莲藕蒸肉饼

莲藕蒸肉饼

4.7 9 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 莲藕 去皮切块
    200 克
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 蚝油
    10 克
  • 约1/2茶匙
    3 克
  • 500 克
  • 切葱花
    适量

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 516.3 mg
Protein 14.3 g
Kalorie 1021.5 kJ / 244.1 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 5.9 g
Sacharidy 9.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...