Kompatibilní verze
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 10 g de polvo de hornear
- 230 g de harina de fuerza
- 200 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 4 cebolletas rectas cortadas en rodajas de 3 cm
- 400 g de carne picada de cerdo
- 2 cucharadas de salsa de soja
- ½ cucharadita de vino de arroz (sake)
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta blanca molida
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de cinco especias chinas en polvo
- 2 cucharadas de aceite de sésamo
Terminación
- 250 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1107 kJ / 265 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 33.2 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 525.5 mg
Alternativní recepty
Cerdo agridulce
45min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Masa para wontons
1 Std. 15 Min
Wontons fritos salados
30min
Okonomiyaki (tortitas japonesas)
1 Std.
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1h 35 min
Pasteles de arroz al vapor (Putos) - Filipinas
1 Std.
Bao buns sin gluten con pollo en salsa hoisin
2h
Bao buns de cerdo
2h
Pan indio
45min
Pan chino
1 Std. 15 Min
Panes al vapor (Bao buns)
30min