Tatin de pera

Tatin de pera

4.2 22 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 raciones

Suroviny

  • caramelo líquido para caramelizar los moldes
  • 6 peras (conferencia, blanquilla, etc.) descorazonadas
  • 110 g de azúcar
  • 40 g de mantequilla
  • ½ cucharadita de canela molida
  • 2 huevos
  • ¼ cucharadita de azúcar vainillado
  • 80 g de harina de repostería
  • 600 g de agua (para el vapor)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 5 g
Kalorie 1077 kJ / 257 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 41 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...