Gluten free scones
TM6 TM5 TM31

Gluten free scones

3.0 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 80 g blanched almonds
  • 140 g rice flour (see Tips)
  • 80 g potato starch
  • 40 g arrowroot flour, plus extra for dusting
  • 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
  • 1 egg yolk
  • 100 g full cream milk, plus extra for glazing
  • jam, to serve
  • double cream, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1214.1 kJ / 289 kcal
Protein
4.1 g
Sacharidy
28.9 g
Tuk
17.3 g
Nasycený tuk
7.7 g
Vláknina
1.9 g
Sodík
169.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty