Gluten free scones

Gluten free scones

2.9 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
8 portions

Suroviny

  • blanched almonds
    80 g
  • rice flour (see Tips)
    140 g
  • potato starch
    80 g
  • arrowroot flour plus extra for dusting
    40 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
    80 g
  • egg yolk
    1
  • full cream milk plus extra for glazing
    100 g
  • jam to serve
  • double cream to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 169.6 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1214.1 kJ / 289 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 28.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...