Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- oil, for greasing
- 4 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed
- 100 g fresh green beans, trimmed, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, trimmed, cut into pieces
- 600 g white fish fillets (e.g. snapper, ling, barramundi), cut into pieces (3-4 cm)
- 100 g Thai red curry paste (see Tips)
- 60 g coconut cream
- 1 egg white
- 500 g water, plus extra as needed
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 749.5 kJ / 178.5 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 109.4 mg
Alternativní recepty
Pork with black bean sauce
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
Thai green chicken curry
30min
Butter chicken
55min
Beef rendang
1h 55min
Basil pesto
10 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Satay sauce
15 min
Thai red chicken curry
30min
Pork san choy bau
25min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min