Zařízení & příslušenství
Gluten free pita bread
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
8 portions
Suroviny
-
rice flour (see Tips)200 g
-
brown rice flour (see Tips)150 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting60 g
-
potato starch100 g
-
xanthan gum3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
warm water500 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
pure maple syrup2 tsp
-
vegetable oil plus extra for drizzling2 tbsp
-
psyllium husk2 tbsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
424.4 mg
Protein
3.7 g
Kalorie
1226.5 kJ /
292 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
5.6 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Gluten free plain flour
5 min
Stretchy melty cheese
20 min
Gluten free flatbreads
40 min
Mighty mouse balls
1 godz. 15 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free pizza base
35 min