Zařízení & příslušenství
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
36.6 mg
Protein
4 g
Kalorie
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Tuk
15.9 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
25.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French cuisine: Desserts
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Žádné hodnocení
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min.
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Whipped Feta
35min.
Lemon meringue tarts
25hod. 30min.
Bordelaise Sauce
55min.
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2hod.
Orange liqueur zabaglione
15min.
Fresh jalapeño dip
5min.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1hod. 30min.
Pistachio macarons
2hod. 30min.
Pistachio and lemon curd cake
1hod. 15min.