![Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/348fe08ddf551f1cde1dcd6cf4e18b63/Derivates/84644679477a57765ad9e1d433321cff6fa78bd9.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 36.6 mg
Alternativní recepty
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Truffle Cake with Hazelnut Praline
7 Std. 45 Min
Piccalilli
720 Std. 35 Min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Brandy snaps
30 min
Korean Bo ssam
29 Std. 20 Min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Ham and cheese canelé
49u.
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Chocolate lava pudding
40 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min