Zařízení & příslušenství
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Příprava 10min.
Celkový 24hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
36.6 mg
Protein
4 g
Kalorie
1069.8 kJ /
255.7 kcal
Tuk
15.9 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
25.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
French cuisine: Desserts
20 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Beurre blanc
15min.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1hod. 10min.
Asparagus and saffron risotto
35min.
Chicken and port pâté
1hod. 30min.
Lemon curd
20min.
Prawn and saffron arancini
25hod.
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2hod. 25min.
Salted Chocolate Caramel Fudge
2hod. 40min.
Cheese and bacon scones
35min.
Ginger slice
1hod. 35min.
Melting moments with passionfruit cream
45min.