
Zařízení & příslušenství
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
Příprava 10min
Celkový 24hod. 30min
6 portions
Suroviny
Mandarin cream
-
white sugar60 g
-
mandarin peel (of 1 mandarin)
-
milk200 g
-
egg yolks4
-
thickened cream200 g
-
water30 g
-
gelatine powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mandarin juice (1-2 mandarins)50 g
Mandarin syrup
-
sugar50 g
-
water100 g
-
mandarin juice (2-4 mandarins)100 g
-
mandarins segmented2
-
crème fraîche to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
255.7 kcal /
1069.8 kJ
Protein
4 g
Tuk
15.9 g
Sacharidy
25.2 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sodík
36.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

French cuisine: Desserts
20 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland