Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mandarin cream
- 60 g white sugar
- mandarin peel (of 1 mandarin)
- 200 g milk
- 4 egg yolks
- 200 g thickened cream
- 30 g water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 1 tsp natural vanilla extract
- 50 g mandarin juice (1-2 mandarins)
Mandarin syrup
- 50 g sugar
- 100 g water
- 100 g mandarin juice (2-4 mandarins)
- 2 mandarins, segmented
- crème fraîche, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1069.8 kJ / 255.7 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 36.6 mg
Alternativní recepty
Far Breton with prunes
2 godz.
Traditional French vanilla canelé
49sa 5 dk
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Blueberry Jam
35min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24hod. 25min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25 min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 40 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49sa 5 dk
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Lemon curd (TM6)
15 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 godz. 10 min