Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g ui, in helften
- 80 g extra vergine olijfolie
- 450 g tomatenpulp (passata)
- 50 g water
- 2 ½ tl zout
- 3 bladeren basilicum, vers, gewassen en gedroogd
- 80 g rode paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 80 g gele paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 150 g aubergines, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes (3 tot 5 mm)
- 30 g meel
- 300 g melk
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 1 snuifje nootmuskaat
- 4 eieren
- 6 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 22.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne bolognese
2h 30min
Noten bolognese
35min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Gegrilde zeevruchten plank
Žádné hodnocení
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Mout milkshake
10min
Ratatouille
40min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14ωρ. 55 λεπτ.
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Harde pistachekoekjes
45min