Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g ui, in helften
- 80 g extra vergine olijfolie
- 450 g tomatenpulp (passata)
- 50 g water
- 2 ½ tl zout
- 3 bladeren basilicum, vers, gewassen en gedroogd
- 80 g rode paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 80 g gele paprika, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 150 g aubergines, in stukken (1 tot 1,5 cm)
- 300 g courgettes, in schijfjes (3 tot 5 mm)
- 30 g meel
- 300 g melk
- 1 snuifje versgemalen zwarte peper
- 1 snuifje nootmuskaat
- 4 eieren
- 6 sneetjes wit casinobrood, zonder korst
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 22.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Vegan croissants met notenvulling
Keine Bewertungen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Kipsatés met pindasaus
2 Std.
Canapé met ei
10 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Huzarensalade
25 min
Linzensoep met spinazie
50 Min