Zařízení & příslušenství
Piadina uit Emilia Romagna
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 porties
Suroviny
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Protein
24.5 g
Sacharidy
67 g
Tuk
33.2 g
Vláknina
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Cider-Kipstoofpot
Žádné hodnocení
Salmorejo
Žádné hodnocení
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Žádné hodnocení
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Žádné hodnocení
Horror punch
20min.
Pizza Margherita
2hod. 10min.
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min.
Pompoen vingers
1hod. 30min.
Pizzarolletjes met worst
1hod. 20min.
Marsepein halve maan koekjes
30min.
Thaise burgers
35min.