Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 250 g melk
- 100 g reuzel
- 500 g meel
- 2 tl instantgist in poeder
- 10 g zout (2 afgestreken theelepels)
Vulling
- 250 g Squacquerone kaas
- 100 g rucola
- 1 snuifje zout
- 150 g parmaham, in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2h 10 min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Žádné hodnocení
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Vegan kruimeldeeg
Žádné hodnocení
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3ωρ. 20 λεπτ.
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Turkse flatbreads
2h 10 min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min