Zařízení & příslušenství
Piadina uit Emilia Romagna
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 porties
Suroviny
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Kalorie
2711 kJ /
648 kcal
Protein
24.5 g
Sacharidy
67 g
Tuk
33.2 g
Vláknina
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Vastensoep
30 Min
Mojito
10 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen