Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 250 g melk
- 100 g reuzel
- 500 g meel
- 2 tl instantgist in poeder
- 10 g zout (2 afgestreken theelepels)
Vulling
- 250 g Squacquerone kaas
- 100 g rucola
- 1 snuifje zout
- 150 g parmaham, in plakjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35 min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Tempé
48h
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Baklava kaastaart
Žádné hodnocení
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Žádné hodnocení
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Žádné hodnocení
Drie soorten melk cake
2 Std.
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Eendenlever
33h