Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g parmezaankaas, in stukken (3 cm)
- 140 g bladspinazie, in diepgevroren blokjes
- 500 g kalkoenbout, in stukken (3 tot 5 cm)
- 1 tl zout
- 1 ei, geklopt
- 50 g paneermeel
- 30 - 50 g extra vergine olijfolie
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 12.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak au Poivre
20 Min
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Vier kazen flatbread om te delen
Žádné hodnocení
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Griekse varkensstoofpot
45min