Zařízení & příslušenství
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 50min.
8 portie
Suroviny
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
23.9 g
Kalorie
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Tuk
23.2 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
14.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Perzik- en Amandelijs
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
28 Std.
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Vers pastadeeg
1 Std.
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Omelet van eiwit
35 Min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 Std.
Risottata met kip en champignons
40 Min