Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura delle patate
- 750 g di acqua
- 600 g di patate novelle piccole, con la buccia, lavate
- 20 g di sale grosso
Maionese all'aglio
- 175 g di olio di semi di girasole
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo a temperatura ambiente
- 20 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
Salsa brava
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di Tabasco
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- ¼ cucchiaino di sale
- 150 g di salsa di pomodoro
Tempura
- 50 g di farina per torte
- 50 g di amido di mais (maizena)
- ½ bustina di lievito in polvere
- 170 g di acqua molto fredda
Per terminare la preparazione
- 300 g di olio per frittura
- 1 pizzico di sale fino
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2334 kJ / 558 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 28.33 g
- Tuk
- 47.08 g
- Vláknina
- 2.62 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smoothie Bowl kiwi e bacche di goji
15min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Patè di avocado
15min
Frullato due colori
10min
Gin-Basil-Smash
10min
Panna acida
Žádné hodnocení
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20min
Danish salate
1u. 45min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20 min
Salsa BBQ
20min
Éclair con caramello al burro salato
19h
Pollo alla pechinese
55min