Kompatibilní verze
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di passata di pomodoro
- 60 g di maionese come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di brandy
- ½ cucchiaino di zucchero
- ¾ di cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 1 granchio tipo granciporro (1 kg circa)
- 100 g di cipolla rossa di Tropea ad anelli (3-4 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 carota a bastoncini
- 150 g di peperone rosso in falde
- 1 gambo di sedano a bastoncini
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3949 kJ / 944 kcal
- Protein
- 65.4 g
- Sacharidy
- 32.1 g
- Tuk
- 60 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vongole e cozze alla marinara
3h
Crema catalana
40min
Zuppa di aragosta
1h
Granchio ripieno
1h 10min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Salsa bois boudran
10 min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Zuppa di muscoli
45min
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Salsa cocktail
10 min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min