Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 100 g di salsa di soia
- 30 g di brodo dashi
- 30 g di sakè
Tempura di verdura
- olio di semi di girasole q.b. per friggere
- 150 g di acqua molto fredda
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 6 fette di zucchina (5 mm)
- 6 fette di melanzana (5 mm)
- 6 fette di peperone verde
- 6 fette di peperone rosso
-
6
taccole
nebo 6 asparagi verdi - 6 carote baby
- 1 cipolla spagnola a fette (5 mm)
-
200
g di radice di daikon grattugiata
nebo 1 pezzettino di radice fresca di zenzero grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 840 kJ / 201 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa rubra
30min
Pastel de milho
1h
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2 Std. 20 Min
Salsa barbecue
20min
Salsa satay
20min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Salsa bernese
20min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30 min.
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Bisque
2 Std.