Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3091 kJ / 736 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Mongolian beef
1h 20 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 dk
Gohan
45 Min
Pescado a la talla
40 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Pad thai
40 Min
Filete Wellington
14u.
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2sa 15 dk
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
El mejor pavo navideño
4 Std. 40 Min