
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco solo las hojas
- 225 g de castañas en agua drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 736 kcal / 3091 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 43 g
- Sacharidy
- 47 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Filete Wellington
14hod.
Dip de alcachofa y portobello
30min
Stroganoff de res TM6
1hod.
Alcachofas y carne en salsa de tamarindo
1hod.
Filete a la pimienta
20min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40min
Bisque de camarón
25min
Salmón en costra con risotto de limón
45min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1hod.
Fetuccine Alfredo
35min