Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de filete de res, salpimentado
- 50 g de mostaza
- 600 g de hongos cremini
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 3 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 225 g de castañas en agua, drenadas
- 100 g de prosciutto
- 80 g de foie gras
- 400 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3091 kJ / 736 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30min
Crema de elote
20min
Arroz al cilantro
35min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Risotto de alcachofa
25min
Stroganoff de res TM6
1h
Filete a la pimienta
20min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Filete Wellington
14h
Risotto con parmesano
30min
Fetuccine Alfredo
35min