Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalote
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (volitelně)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
-
500
g de caldo de res
nebo 500 g de agua - 25 g de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2063 kJ / 491 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 804 mg
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 Min
Sándwich de filete de res
2 Std. 30 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Colas de langosta con mac & cheese trufado
1 Std.
Sopa de poro con hojaldre
45 Min
Pad thai
40 Min
Filete Wellington
2 godz. 10 min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Garam masala
5 Min
Tacos de camarón de la Viga
40 Min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.