Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de filete de res, entero
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de mostaza Dijon
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de echalot
- 400 g de hongos cremini
- 200 g de champiñones
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 5 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 8 rebanadas de prosciutto (aprox. 100 g)
- 80 g de foie gras (volitelně)
- 600 - 700 g de masa hojaldre
- 2 yemas de huevo
- 1 cdita de flor de sal
Salsa
- 200 g de filete de res, en trozos (4 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de mantequilla sin sal
- 12 pimientas negras enteras
- 1 hoja de laurel seca
- 3 ramitas de tomillo fresco, solo las hojas
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 750 g de vino tinto, tipo Merlot
-
500
g de caldo de res
nebo 500 g de agua más 1 cdita de concentrado de caldo de res - 25 g de fécula de maíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2063 kJ / 491 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 804 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Crepas florentinas de pollo
1h 10min
Risotto de alcachofa
25min
Salsa holandesa
15min
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Filete a la pimienta
20 min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Ostiones Rockefeller
20 min
Bisque de camarón
25min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Pay de manzana casero
2h 20min