
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa bbq rápida
- 60 g de vinagre blanco
- 30 g de agua
- 50 g de azúcar mascabado
- 30 g de melaza
- 1 ½ cda de paprika
- 1 ½ cda de mostaza en polvo
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- 200 g de catsup
- 2 cdas de salsa Inglesa
- ¾ cdita de pimienta de cayena molida
Pulled pork<br>
- 1200 g de paleta de cerdo
- 600 g de sidra de manzana
Mayonesa de pepinillo
- 350 g de aceite de pepita de uva
- 100 g de pepinillos sin líquido
- 1 huevo
- 5 g de jugo de limón recién exprimido
- 10 g de mostaza
- sal fina al gusto
- pimienta recién molida al gusto
Ensalada de col
- 100 g de col blanca
- 80 g de col morada
- 50 g de zanahoria
- 30 g de crema ácida
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
Bollos de pulled pork
- 50 g de salsa bbq
- 8 bollos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1304 kcal / 5476 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 208 g
- Vláknina
- 17 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 12722 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6hod. 30min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1hod. 10min
Betabeles con alioli de cilantro
55min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Pastel de sushi
1hod.
Jalapeño poppers
1hod.
Keppe charola
1hod. 40min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30min
Tortas ahogadas
2hod. 40min
Salsa tampico
10min
Roles de canela con glaseado
2hod. 30min