Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de agua templada
- 2 hojas de gelatina
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 10 g de azúcar
- 65 g de chocolate blanco en trozos
- 150 g de fresas limpias (y algunas más para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1683 kJ / 403 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 31.83 g
- Tuk
- 28.66 g
- Vláknina
- 1.21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Natillas de chocolate blanco con nata de cítricos
1h 25min
Crema de chocolate blanco con frutos rojos
40min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 Std. 40 Min
Postre de limón para dos
5min
Flan de chocolate blanco
12h 20min
Postre de fresas con yogur
4 Std. 10 Min
Panna cotta de arándanos
6h 20 min
Vasitos de cheesecake con dulce de leche
2 godz. 15 min
Tarta mousse de limón
4h 30min
Mousse de chocolate blanco y fresa
2 godz. 10 min
Serradura (Badajoz)
12 godz. 15 min
Cheesecakes al vapor
4h