Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 huevos
- 200 g de harina de repostería
-
20
g de levadura prensada fresca
nebo 1 sobre de levadura de panadería deshidratada - 20 g de azúcar
- 40 g de leche entera
- ½ cucharadita de sal
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos (y algo más para el Varoma)
-
200
g de chocolate con leche en 8 trozos
nebo 200 g de crema de cacao y avellanas - 500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1341 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 189.8 mg
Alternativní recepty
Bollos de leche rellenos de chocolate
2hod. 30min
Magdalenas
1h
Masa básica de pizza
1h
Brioche de chocolate y avellana
2 Std. 20 Min
Galletas de mantequilla
50 Min
Magdalenas chocolate
1h
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Crema de chocolate y avellanas
15min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 godz. 10 min
Bizcocho cebra
1 godz. 10 min
Gofres clásicos de feria
2 Std. 20 Min