Pastel de turrón y chocolate

Pastel de turrón y chocolate

4.6 81 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 50min.
12 raciones

Suroviny

Pastel
  • 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 35 g de azúcar
  • 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 30 g de brandy (volitelně)
  • 24 bizcochos de soletilla
  • 250 g de leche
Cobertura
  • 75 g de nata (35% de grasa)
  • 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 35 g de mantequilla
  • 1 cucharadita de cacao puro en polvo (para espolvorear)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 7.1 g
Kalorie 2127 kJ / 509 kcal
Tuk 37.8 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 35.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...