Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de brandy
- 24 bizcochos de soletilla
- 250 g de leche
Cobertura
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de mantequilla
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2127 kJ / 509 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 37.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min
Tarta gijonesa
4h
Tarta de turrón
1 godz. 20 min
Pudin de chocolate y queso con cookies
4h 20min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30min
Tarta cuajada de caramelo
2 godz. 10 min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4h 30min
Brownie flan
5h 15min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min