Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastel
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 35 g de azúcar
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de brandy
- 24 bizcochos de soletilla
- 250 g de leche
Cobertura
- 75 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de mantequilla
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2127 kJ / 509 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 37.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Tarta cuajada de caramelo
2 Std. 10 Min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min
Pudin de chocolate y queso con cookies
4h 20min
Panna cotta de turrón de Jijona
3u. 10min
Tarta de queso marmolada
4h 30 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4h 30 min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3 Std. 20 Min
Postre dos chocolates y avellanas
3 Std. 30 Min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Flan de avellanas
5h 15 min
Tarta de turrón
1 Std. 20 Min