Zařízení & příslušenství
Vitello tonnato
Příprava 10min.
Celkový 13hod.
8 porties
Suroviny
Tonijnsaus
-
zonnebloemolie300 g
-
tonijn in olie (uit blik) uitgelekt80 g
-
kappertjes en iets meer om te serveren10 g
-
ansjovisfilets, in olie3
-
azijn1 tl
-
ei1
-
eierdooier1
-
citroensap20 g
-
zout (aanpassen naar smaak)2 snuifjes
Koken van het kalfsvlees
-
kalfsgebraad (800 à 1000 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
water om te stomen1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
38.07 g
Kalorie
2814 kJ /
675 kcal
Tuk
58.1 g
Sacharidy
0.05 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Gevarieerd koken elke dag
52 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Zalmtartaar
10min
Hollandaisesaus
15min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Gekruide noten
45min
Forelmousse
5min
Hollandaisesaus
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min