Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tonijnsaus
- 300 g zonnebloemolie
- 80 g tonijn in olie (uit blik), uitgelekt
- 10 g kappertjes en iets meer om te serveren
- 3 ansjovisfilets, in olie
- 1 tl azijn
- 1 ei
- 1 eierdooier
- 20 g citroensap
- 2 snuifjes zout (aanpassen naar smaak)
Koken van het kalfsvlees
- 1 kalfsgebraad (800 à 1000 g)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1000 g water om te stomen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2814 kJ / 675 kcal
- Protein
- 38.07 g
- Sacharidy
- 0.05 g
- Tuk
- 58.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartaar
30min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Tzatziki
20min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Kruidenboter flatbreads
35min
Forelmousse
5 Min
Mayonaise
5 Min