
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g ui gehalveerd
- 120 g prei in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 600 g gemengde groenten (bijv. aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, tomaat, snijbiet, gekookte gedroogde bonen, pompoen), naar behoefte in stukken gesneden
- 1000 g water
-
2
groentebouillonblokjes (voor 0,5l)
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 120 g ditalini of vergelijkbare korte gedroogde pasta
- 6 tl extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren in stukken (optioneel)
- 6 - 18 tl Parmezaanse kaas, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 287 kcal / 1202 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Aardappel-preisoep
40min
Groentensoep
35min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Aspergesoep met citroen
55min
Veelzijdige stevige soep
50min
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Quenelles met waterkerssaus
2hod. 45min
Aziatische groentesoep met tofu
1hod. 30min
Appels met cidersabayon
Žádné hodnocení
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min