Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g ui, gehalveerd
- 120 g prei, in stukken
- 40 g extra vergine olijfolie
- 600 g gemengde groenten (bijv. aardappel, wortel, courgette, bleekselderij, tomaat, snijbiet, gekookte gedroogde bonen, pompoen), naar behoefte in stukken gesneden
- 1000 g water
-
2
groentebouillonblokjes (voor 0,5l)
nebo 2 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 1 tl zout
- 120 g ditalini of vergelijkbare korte gedroogde pasta
- 6 tl extra vergine olijfolie
- 6 verse basilicumbladeren, in stukken (optioneel)
- 6 - 18 tl Parmezaanse kaas, geraspt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Groenten met aardappelen en vlees
35 Min
Amaretti van abrikoos
40 Min
Driegangen maaltijd voor twee
1 Std. 15 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Veggie regenboog pizza
Žádné hodnocení
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Aardappel-preisoep
40 Min