Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
nebo 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(volitelně)
nebo ½ tl gedroogde pepervlokken (volitelně) - 50 g droge witte wijn (volitelně)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Žádné hodnocení
Amandelbretzels
Žádné hodnocení
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Alpenmacaroni
45min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Pêche Melba
Žádné hodnocení
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min