Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
nebo 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(volitelně)
nebo ½ tl gedroogde pepervlokken (volitelně) - 50 g droge witte wijn (volitelně)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Penne met tonijn
35 Min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Peren in rode wijn
5 Std.
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Spaghetti met tonijn
40 Min