Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
nebo 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(volitelně)
nebo ½ tl gedroogde pepervlokken (volitelně) - 50 g droge witte wijn (volitelně)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Zalmtartaar
10 min
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Mosselen met frietjes
45 min
Virgin passievrucht mojito
10 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Žádné hodnocení
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Kabeljauw in tomatensaus
30 min