
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeeg
- extra vergine olijfolie
- 220 g water op kamertemperatuur
-
1
tl suiker
nebo 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist verkruimeld
nebo 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodbloem
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
Beleg van de Margherita
- 200 g mozzarella in stukken
- 250 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 - 3 snuifjes zout naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
- 10 - 15 verse basilicumbladeren in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 607 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Glutenvrije quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Žádné hodnocení
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min
Fatayer met kaas en munt
2hod.
Baguette / Stokbrood
3hod. 45min
Pierogi met vlees
1hod.
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1hod.
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Rugelach met pistache-halva
Žádné hodnocení