Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeeg
- extra vergine olijfolie
- 220 g water, op kamertemperatuur
-
1
tl suiker
nebo 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist, verkruimeld
nebo 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodbloem
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
Beleg van de Margherita
- 200 g mozzarella, in stukken
- 250 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 - 3 snuifjes zout, naar smaak
- 1 el extra vergine olijfolie
- 10 - 15 verse basilicumbladeren, in stukken
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Pizzadeeg
1 godz.
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Matzeballen
Žádné hodnocení
Pierogi met vlees
1 godz.
Mai tai
10 min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2hod. 40min
Kaastaartijs
Žádné hodnocení
Gestoomde broodjes
2h 10 min
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Minipizza’s
1 Std. 20 Min