桂花紫米糕
TM5 TM6

桂花紫米糕

2.9 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 125 克 紫米 ,提前浸泡过夜并沥干水份
  • 25 克 黑芝麻
  • 2 颗 蛋
  • 30 克 糖
  • 1 小撮 盐
  • ½ 茶匙 泡打粉 (volitelně)
  • 30 克 糖桂花
  • 4 颗 混合整粒坚果 ,切碎
    nebo 4 颗 红枣 ,去核切拌
  • 500 克 水 ,蒸煮用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1174 kJ / 280 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
43 g
Tuk
8.2 g
Vláknina
1.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty