桂花紫米糕

桂花紫米糕

3.1 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份

Suroviny

  • 紫米 提前浸泡过夜并沥干水份
    125 克
  • 黑芝麻
    25 克
  • 2 颗
  • 30 克
  • 1 小撮
  • 泡打粉 (volitelně)
    ½ 茶匙
  • 糖桂花
    30 克
  • 混合整粒坚果 切碎
    4 颗
    4 颗 红枣, ,去核切拌
  • 蒸煮用
    500 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9 g
Kalorie 1174 kJ / 280 kcal
Tuk 8.2 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...