Zařízení & příslušenství
桂花紫米糕
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
紫米 提前浸泡过夜并沥干水份125 克
-
黑芝麻25 克
-
蛋2 颗
-
糖30 克
-
盐1 小撮
-
泡打粉 (volitelně)½ 茶匙
-
糖桂花30 克
-
4 颗 红枣, ,去核切拌混合整粒坚果 切碎4 颗
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9 g
Kalorie
1174 kJ /
280 kcal
Tuk
8.2 g
Vláknina
1.6 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
外婆的点心
10 recepty/-ů
Čína
Čína