红油豆腐

红油豆腐

3.4 28 rating
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份

Suroviny

  • 肉糜
    100 克
  • 生抽
    1 汤匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 料酒
    1 茶匙
  • 蒜头
    3 瓣
  • 5 克
  • 嫩豆腐 约2盒,切块(约1.5厘米)
    600 克
  • 蚝油
    2 汤匙
  • 辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱
    2 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 麻油
    5 克
  • 切成葱花
    2 支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 13 g
Kalorie 612 kJ / 146 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.8 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...