红油豆腐
TM6 TM5 TM31

红油豆腐

3.4 ( 28 hodnocení )

Suroviny

  • 100 克 肉糜
  • 1 汤匙 生抽
  • 1 茶匙 白胡椒粉
  • 1 茶匙 料酒
  • 3 瓣 蒜头
  • 5 克 油
  • 600 克 嫩豆腐 约2盒,切块(约1.5厘米)
  • 2 汤匙 蚝油
  • 2 汤匙 辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱
  • ¼ 茶匙 盐
  • 5 克 麻油
  • 2 支 葱 切成葱花

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
146 kcal / 612 kJ
Protein
13 g
Tuk
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty