羊肉片汤

羊肉片汤

3.5 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 15 克
  • 大白菜 切块
    150 克
  • 1000 克
  • 枸杞 温水略冲洗
    1 茶匙
  • 红枣
    2 个
  • 羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干
    250 克
  • 1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.7 g
Kalorie 742 kJ / 177 kcal
Tuk 12.6 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 3.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...