Zařízení & příslušenství
羊肉片汤
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
大白菜 切块150 克
-
水1000 克
-
枸杞 温水略冲洗1 茶匙
-
红枣2 个
-
羊肉 切薄片,温水泡去血水后沥干250 克
-
盐1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.7 g
Kalorie
742 kJ /
177 kcal
Tuk
12.6 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
北食荟萃
63 recepty/-ů
Čína
Čína