Zařízení & příslušenství
白灼芥兰
Příprava 10min.
Celkový 20min.
3 人份
Suroviny
-
水 蒸煮用500 克
-
芥兰 去皮,切长条300 克
-
酱油1 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
319.6 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
124.8 kJ /
29.8 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
灵感每一刻
167 recepty/-ů
Čína
Čína
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína