
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 15 gramů čerstvého droždí
- 40 gramů medu
- 125 gramů mléka
- 250 gramů polohrubé mouky, plus extra na podsypání
- 60 gramů másla, plus extra na vymazání formy
- 2 žloutky
- 1 špetku soli
Náplň
- 200 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů mléka, vařicího
- 100 gramů medu
- 1 žloutek
- 1 čajovou lžičku mleté skořice (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 12 plátků
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 6.37 g
- Sacharidy
- 28.71 g
- Tuk
- 15.97 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kynutá bábovka s polevou
2 Std. 50 Min
Tvarohová vánočka
1 Std. 5 Min
Mřížkovaný koláč s lískovými ořechy
3 Std. 15 Min
Jablečný závin
1 Std. 20 Min
Tvarohová buchta
12u. 45min
Jemná bábovka s kakaovou polevou
2h 10min
Mrkvovo pomerančová bábovka
1 godz. 40 min
Perníková bábovka s povidly a čokoládovou polevou
2 Std. 5 Min
Tvarohový závin s pudingem
1 Std. 20 Min
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1 Std. 30 Min
Tříbarevný koláč
2 Std.
Jogurtová bábovka
1 godz. 40 min