Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Zucker
- 30 g Mandeln
- Butter zum Einfetten
- 340 g Weissmehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
-
1 ½
TL Vanillezucker selbstgemacht
nebo 1 TL natürlicher Vanilleextrakt
Zitronenfüllung
- 150 g Zucker
- Zitronenschale von 3 bis 5 Zitronen
- 1 Ei
- 4 Eigelbe
- 130 g Zitronensaft von 3 bis 5 Zitronen
- 100 g Butter, in Stücken
Baiserhaube
- 160 g Zucker
- 4 Eiweisse
- 1 Prise Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 2178 kJ / 521 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 Std. 30 Min
Zitronentarte
4 Std.
New York Cheesecake
6h 30min
Überbackener Cheesecake
3 Std. 10 Min
Torta della nonna
4 Std.
Tuorta da Nuschs (Engadiner Nusstorte)
1h 15min
Birnentorte
9 godz.
Zuger Kirschtorte
4 Std.
Caramel-Macarons
1ωρ. 50 λεπτ.